Omplim el Congost i guanyem-nos el cel

Després d’una fase regular difícil i un cop vàrem veure que no teníem prou múscul com per acabar líders de la lliga, ens arriba l’hora de la veritat.
El play-off per l’ascens a la Lliga ACB ens l’hem d’agafar com un gran repte i sobretot amb una gran il·lusió.  Els últims partits de lliga ens han deixat una sensació controvertida i van deixar en l’aire molt males vibracions.

Les declaracions de l’entrenador Aleix Duran al finalitzar el partit contra el Lleida no van ajudar gaire, tanmateix ara és el moment de tancar files a l’entorn de la plantilla i afrontar aquest decisiu play-off amb la millor energia possible.

Des de la Grada d’Animació donem suport a les decisions preses pel president Josep Sàez i la resta de consell executiu, alhora de prescindir dels serveis de l’Aleix Duran. Des d’aquí volem agrair de tot cor la feina feta per l’Aleix en aquesta etapa i desitjar-li tota la sort del món.

Fem una crida a tota la gran afició manresana perquè ompli fins a la bandera cada partit que juguem a casa, cal demostrar que amb il·lusió no ens guanya ningú.

Cal deixar clar a tothom que volem seguir formant part de l’elit del bàsquet i això passa per demostra-ho cada dia, cada entrenament, cada partit.

Diego Ocampo és l’home designat per la direcció esportiva per encapçalar la plantilla en aquest tram final de curs. Tienes todo nuestro apoyo, Diego!

Omplim el Congost i guanyem-nos el cel!

Vaaaaaa!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *