Bentornat, Pedro!

Pedro Martínez ha estat presentat ja com a entrenador del BAXI Manresa per a la temporada 2019-2020, la seva tercera etapa al Bàsquet Manresa.

Després de la seva primera etapa, en la que va ser un dels pilars del creixement del club en la nostra època més gloriosa, i de la seva segona etapa, en la que ens va salvar en una última jornada agònica a La Capital, torna per dirigir aquest equip que ha viscut una temporada de somni que ni el més optimista hauria imaginat en el retorn del club a la Lliga Endesa.

Va marxar el Joan (a Burgos) i queden pocs jugadors amb contracte al Congost ara mateix. Però encara hi ha marge de maniobra i temps. Molt temps fins que començi la nova temporada. Ja tenim capità per pilotar el vaixell que ens farà viatjar per Europa. Amb l’arribada del Pedro i el primer fitxatge d’aquest estiu, el base del GBC Dani Pérez, que ha firmat per 3 temporades, el BAXI Manresa i la Grada d’Animació ens hem posat ja en moviment.

La il·lusió està instal·lada a la capital del Bages, que estarà de nou en el mapa del bàsquet europeu i això és motiu més que suficient per abonar-se al Congost i abonar-se a la GA, on t’esperem amb els braços oberts.

Albert Riera Velasco (@rieravelasco)

Membre de la Grada d’Animació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *