Tornem a Europa!

Ja és oficial. Ja tenim rivals per a la fase de grups de la Basketball Champions League, competició organitzada per la FIBA.

El format de competició és el següent: quatre grups de 8 (3 caps de sèrie, 3 no caps de sèrie i 2 equips de les rondes prèvies). En la fase de grups no podem enfrontar-nos a cap rival espanyol (Tenerife, Zaragoza y Burgos si supera la ronda prèvia), però viatjarem de valent.
Formem part del grup A de la competició, juntament amb el Dinamo Sassari (Itàlia), l’Oostende (Bèlgica), l’Strasbourg (França), el Turk Telekom (Turquia), l’Unet Holon (Israel) i dos equips que es classificaran després de jugar les rondes prèvies. El dia 29 tindrem el grup definit en la seva totalitat.

Ara toca pensar ja en l’estiu, en la Lliga i en el nostre retorn a Europa. Si vols viure-ho, pots gaudir-ho d’una manera especial: venint a la Grada d’Animació. Aquest anys et necessitem més que mai!

Albert Riera Velasco (@rieravelasco)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *