L’Equip va prenent forma

L’equip ja es perfila de cara a la propera temporada.

Després de la incorporació d’Eulis Baéz, va arribar el segon fitxatge, un “rookie” que va disputar la NBA Summer League amb Denver Nuggets i que es va avançar al club al anunciar el seu fitxatge via xarxes socials. Es tracta d’un escorta (22 anys / 1,88m) que iniciarà la seva primera aventura europea després de jugar a la NCAA. És el substitut natural de Lundberg, un penetrador físic que esmaixa amb facilitat. De ben segur que les seves jugades faran aixecar el Congost en més d’una ocasió.

Els següents dos fitxatges es van oficialitzar el mateix dia. Primer va arribar un ala-pívot suec que ve de jugar la Lliga Adriàtica. Amb els seus 2,11m i 26 anys, William Magarity farà parella amb Eulis, substituint així la parella formada per Zuba-Murphy la temporada passada en la posició de 4.

El darrer en arribar va ser un altre jugador jove. Juan Pablo Vaulet (1,98m / 23 anys), aler argentí amb passaport polonès que va ser draftejat el 2015, vindrà per viure la seva primera experiència europea i se suma a la posició que ara ocupa Pere Tomàs, en la que Alvaro Muñoz va deixar una vacant al marxar a Obradoiro.

Així doncs, amb aquestes 3 incorporacions, l’equip va prenent forma a falta de l’arribada d’un base i un pívot que donin les màximes garanties possibles per afrontar dues competicions.

No volem acabar aquest text sense convidar-vos de nou a la Grada d’Animació. Tu ets la Grada i l’has de viure!

Albert Riera Velasco (@rieravelasco)

Membre de la Grada d’Animació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *