Carta a l’afició!

Bon dia Congost! Bon dia Manresa!

Avui és un dia de partit. Tot l’estiu esperant veure el BAXI Manresa i jo, per feina, me’l perdo. No hi pot haver una sensació pitjor que veure com tothom va a veure el debut de la temporada de l’equip i jo no puc fer-hi res… Tinc unes ganes bojes d’entrar al Congost, d’entrar a la GA i deixar-m’hi la veu i l’ànima per veure com els nostres jugadors ho donen tot. El saber que m’estic perdent el que més m’agrada, em fa no ser del tot feliç avui… M’encantaria estar allà, amb vosaltres, amb l’equip. És per això que us demano que tots i cadascun dels que aneu avui al temple del Nou Congost el defenseu amb tantes ganes com jo ho faria. Que gaudiu de la presentació com jo ho faria i que disfruteu i animeu a l’equip com jo ho faria. Hem de tornar a ser la millor grada de la Lliga Endesa i no en tinc cap dubte que ho tornarem a ser. Avui és el primer dia d’un gran any. Avui comença el camí de la nova etapa del Pedro i els molts jugadors “desconeguts” que tenim. I amb Champions. Confiança cega en la gent que pren les decisions. Serà una temporada espectacular. Patirem, però disfrutem-la i animem ben fort. I quan patim, hem d’estar al costat de l’equip. Demostrem quina és la millor afició del món.

Defensem el nom de la Grada d’Animació. Som-hi resa!

Albert Riera Velasco

@rieravelasco

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *