Qui Som?

El 9 d’agost del 2013 va néixer la Grada d’Animació, un projecte aglutinador que va ser la conseqüència d’anys de davallada en l’aspecte esportiu i al mateix temps social a l’entorn del club. Un seguit de males temporades amb descensos inclosos (salvats als despatxos) van ser la llavor d’aquesta aventura que va començar anomenant-se Grada Jove d’Animació i finalment l’any 2017 va a passar-se dir Grada d’Animació – Bàsquet Manresa Supporters.

Les diferents penyes escampades per tot el pavelló van decidir ajuntar-se en un sol espai per acumular forces i ser el pal de paller de l’animació de tot el Congost.
La Penya Fora Dubtes (encara activa) juntament amb la Penya Sector Nord – Joan Creus, la Penya Diables del Congost i alguns membres de la Penya Zona Roja (avui també en actiu) van ser l’empenta d’aquesta gran aventura.

Amb plena harmonia amb el club la Grada (com l’anomenem) ja és un espai amb nom propi a dins del pavelló i poc a poc ha anat creixent convertint-se en l’autèntic referent de l’animació, amb un estil molt propi allunyant-se de cap mena de comportament nociu i sempre en positiu.

Volem convertir la Grada en un espai on es puguin transmetre valors com l’esportivitat, el respecte, el treball en equip i sobretot fomentar l’amor a uns colors.

Gràcies a tots i totes els que heu ajudat a que aquesta Grada d’Animació sigui un espai fantàstic com és avui, on gent de totes les edats es troben cada dia de partit i comparteixen una passió: El Bàsquet Manresa

 

Obrir el xat
Hola
Vols contactar amb nosaltres?