Volem veure el millor Manresa!

Amb 23 partits de lliga i una Copa LEB jugada potser sí que arriba el moment de reflexionar on som i el que ens queda fer per assolir l’objectiu.
La lliga està deixant clar que l’equip que està per sobre de tots els altres és el Breogan de Lugo un conjunt dissenyat per ascendir i que ho estan demostrant cada jornada.
La gran sorpresa d’enguany és el CB Prat, un club modest que està fent una gran feina dins la lliga i que dia rera dia estan demostrant que si es fan les coses bé, es recullen fruits.
ICL Manresa és en aquests moments tercer en solitari, l’equip cada cop se’l veu millor i sobretot es nota clarament el sal de qualitat que està fent Lluís Costa, el pas endavant de Sacko, la genialitat de Trias i la incorporació d’un jugador de primera línia, com és Nacho Martín.
Aleix Duran mereix un capítol apart, ja que en determinats moments de la temporada va semblar estar en una situació d’estancament tan en les idees que transmetia al grup, com en aspectes més emocionals, la situació l’ha anat reconduïnt i en aquests moments la millora del joc és notable. Però les coses es poden fer més bé! Hi ha molt marge.
Caldrà veure el millor Duran en els trams finals de lliga, on la pressió és molt alta. Cal confiar molt amb l’staff!
Finalment ens queda Melilla, un veterà de la lliga que sempre hi és.
En definitiva que tot apunta a que els ‘torrons’ ens els jugarem Prat, Manresa i Melilla. (Breogán amb 20 victòries i dues de marge amb Prat, fa difícil pensar que perdi el primer lloc que dóna l’ascens directe)
L’aspecte emocional serà determinant i per aquesta raó l’escalfor en positiu del Congost serà vital. Cal omplir el pavelló cada dia i embolcallar els jugadors per portar-los cap on volem. A l’ascens!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *