Vine a la Grada i creixem junts!

Havent finalitzat la temporada i començant l’etapa de rumors en el mercat de fitxatges, el club ha fet oficials els preus dels abonaments.

Hem viscut una temporada espectacular. En el nostre retorn a l’ACB, vam començar la temporada amb Renfroe, Doellman o Lukovic, vam seguir amb Vene, Dragovic, etc. i vam haver de substituir-los a tots i ho vam fer molt bé. La feina del Roman i del Joan ha estat excel·lent. I això ens ha portat a jugar uns playoffs després de 21 anys sense fer-ho.

Un altre factor clau ha estat l’afició i l’ambient que s’ha recuperat al Congost. Amb el final de la temporada passada i durant l’actual, hem pogut augmentar l’afluència de públic al pavelló i disminuir considerablement la mitjana d’edat, cosa que significa que el club ha arribat a un sector nou. Com a Grada d’Animació tenim un objectiu de cara a la temporada 2019-2020: omplir tot l’espai reservat de la general preferent.
Per aconseguir aquest objectiu us necessitem a tots. Som conscients que pot costar donar el pas d’entrar a formar part de la Grada, és per això que us animem a entrar-hi sense vergonyes. Som una gran familia i ens ho passem molt bé tots junts. Des dels més joves fins els més grans, homes i dones, tothom qui vulgui animar al Bàsquet Manresa és benvingut a la Grada d’Animació. Hem recuperat part del #FactorCongost que ens caracteritza, però volem seguir creixent i per fer-ho necessitem la vostra ajuda!

Cal recordar que el carnet GA només dona accés a la zona reservada per nosaltres. Aquesta temporada no es podrà accedir a cap altra zona del pavelló.
Formar part de la GA comporta uns drets, així com també uns deures. Necessitem gent d’empeus durant tot el partit, vestida sempre de vermell i amb ganes d’animar i deixar-se la veu!

Si tens de 5 a 16 anys, l’abonament de GA et costarà 70€
Si tens de 17 a 23 anys, 100€
I si en tens 24 o més, 190€

Recorda que aquesta temporada ens hem classificat per jugar competició europea, així que l’equip necessitarà un plus de suport i nosaltres tindrem un plus d’alegries.

T’esperem a la Grada d’Animació!

Un cop us hagueu abonat, ompliu el formulari FEM LA GRADA D’ANIMACIÓ i d’aquesta manera ens podrem coordinar i comunicar millor. 

La contrasenya us la poden facilitar a les oficines del club o a través del mail: info@gradanimacio.cat  Gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *