Equip tancat!

Després d’un intens estiu, l’equip està complet.
Faltaven un base i un pívot per cobrir les vacants que deixaven Fisher i Lalanne.

El primer en arribar va ser el base, Frankie Ferrari, provinent de la Universitat de San Francisco, als Estats Units. El base italo-americà de 23 anys i 1,85m, arriba per dirigir el joc de l’equip de Pedro Martinez. Jugador ràpid amb un promig de 14,7 punts i 5,6 assistències amb un 40% en triples. Amb les incorporacions fetes, sembla que jugarem amb un ritme alt de partit.

Però encara faltava un pívot, el que més ha tardat en arribar. David Kravish (26 anys i 2,08m) prové de l’Avtodor Saratov rus, on ha estat un dels màxims rebotejadors de la lliga, amb 7,8 rebots per partit. L’estadounidenc tanca la plantilla de Pedro Martinez, que debutarà entre setmana a la Lliga Endesa: dimecres 25 de setembre a les 20h al Nou Congost. I tu ho pots viure amb la GA!

Albert Riera Velasco (@rieravelasco)
membre de la Grada d’Animació

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *